Ronilacki klub Triton Ast

Podvodno snimanjePodvodno snimanjePodvodno snimanjePodvodno snimanje
  

Tehnicko ronjenje

Skola plivanja perajcaRonilački klub Triton se bavi snimanjem i produkcijom podvodnih filmova. Učestvovanjem na medjunarodnim festivalima podvodnog filmna istakli smo se i nagradjeni smo u raznim kategorijama filma. Široka paleta žanrova seže preko istorijsko dokumentarnih, obrazovnih i avanturističkih do ekoloških.

Filmovi su snimani na autentičnim lokacijama i neretko su bili izuzetno zahtevni sa snimateljskog aspekta. Bilo da se radi o velikim dubinama, zamršenim pećinski sisemima ili opasni morskim životinjama, naši snimatelji su uvek bili na visini zadatka.

Snimanja su često zahtevala upotrebu specijalne opreme. Raspolažemo opremom za dubinska ronjenja (ronjenja na gasne mešavine), ribriderima koji nam omogućuju da se približimo podvodnim živim bićima kao i najsavremenijom digitalnom opremom za snimanje. Imamo tim koji se bavi postprodukcijom, koji je u svakom momentu spreman da sirove materijale pretvori u atraktivne filmove.

Snimateljski kadar je akademski obrazovan i ima najviše obrazovanje na polju ronjenja, što omogućava snimanje u svim uslovima.

Naša filmoteka:

 

"KRUPAJSKO VRELO " FIRST PLACE AWARD 2006
"MISTERIJA ADE CIGANLIJE" FIRST PLACE AWARD 2005
"PRIČA O CRNOM DRIMU" FIRST PLACE AWARD 2004
"UKLETI RUDNIK" FIRST PLACE AWARD 2003

"LED"

"POSEJDONOV VRT"
"PEŠČANI TIGAR U ZEMLJI ZULUA" FIRST PLACE AWARD 2001

Uslužno nudimo:

 

Snimanja podvodnih dokumentarnih, igranih ili naučno popularnih filmovaReklamni spotovi za vaše proizvodeMuzički spotoviSnimanja podvodnih objekata ili olupina brodova

I  sva ostala snimanja u reklamne, dokumentarne ili naučne svrhe koja se izvode ispod ili iznad vode.

 

Ako mislite da nešto nije moguće, Triton baš zbog toga i postoj, da vam dokaže da niste u pravu. Izazovi pod vodom za nas su zadovoljstvo!

 

[o nama]  [obuka]  [ekskurzije] [ekspedicije]   [trening]  [decija sekcija perajca]  [podvodna snimanja]  [kontakt]