var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23455221-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Ronilacki klub Triton Ast

Zaron Ada Ciganlija

 

Tehnicko ronjenje

Skola plivanja perajca 


Vlatko


Trening se održava svake subote i nedelje na plivalištu "Tašmajdan" u terminu od 16-17h. 
Trening vode iskusni treneri: Vladimir Taleski i Mirko Bevenja.


Klub Triton
tokom cele godine sprovodi treninge koji imaju za cilj rekreaciju, izgradnju kondicije i veština kao i očuvanje zdravlja. Trening vode iskusni instruktori sa širokim znanjima na polju metodologije treninga, razvoja snage, izdržljivosti i zdrave sportske ishrane.

Treninzi se sastoje iz sledećih elemenata:

1.       Razvoja veština u vodi
2.       Pravilnog plivanja svim stilovima
3.       Pravilnog ronjenja i tehnika sa opremom i bez nje
4.       Sticanje kondicije
5.       Sticanje snage i eksplozivnosti
6.       Vežbe za produženje apnee
7.       Sticanje mentalne snage i smirenosti    

trening1

trening2

trening3

 

Treninzi se tako organizuju da kroz zabavne i zanimljive vežbe dodje do usavršavanja nekog od gore navedenih elemenata. Intenzitet je tako doziran da svako za sebe može naći svoj tempo i uz pomoć trenera popraviti svoje rezultate. Od septembra do juna se treninzi drže na plivalištu »Tašmajdan« dok se u letnjim mesecima organizuju na Adi Ciganliji. Dinamika treninga je takva da nas pred ekskurzije dovede u takvu formu da bez napora možemo sprovesti zarone i u njima maksimalno uživati. Pored gore navedenih elemenata sprovode se i tematski trenažni zaroni na lokalnim vodama koji imaju za cilj obnavljanje – usavršavanje tehnika stečenih na kursevima. Ovi trenažni zaroni se realizuju tokom cele kalendarske godine. Kao suplement gore navedenim elementima predlažemo vam teretanu za sticanje bazične snage koja će vam olakšati baratanje ronilačkim aparatima. Naši treneri će vam i tu stajati na raspolaganju da svojim savetima pomognu da zdravo i pravilno vežbate.Radi očuvanja kardio vaskularnog sistema predlažemo vam neki vid aerobnog treninga (trčanje, vožnja bicikla i dr.). Uz vodjstvo trenera naši clanovi organizuju aktivna druženja i ture na biciklu. 

Triton za svoje članove sprovodi sistematska testiranja aerobnih sposobnost, pronalaženje individualne aerobne zone, max. dozvoljenog pulsa, potrošnje kiseonika itd. na savremenim uredjajima uz nadzor stručnih lica (saradnika) kao deo uvida u delotvornost treninga.  
Jednom godišnje se organizuje odlazak u barokomoru gde se na »suvo« zaranja na dubinu od 30m i proverava barofunkcija i za napredne prag osetljivost na kiseonik. 

Dodjite i vežbajte sa nama da bi ste duže ostali zdravi i mogli da uživate u tajnovitom podvodnom svetu.

- TRENING ZA VASE BOLJE ZDRAVLJE -

 

ffff019.jpg
ffff023.jpg
ffff025.jpg
ffff024.jpg

 

[o nama]  [obuka]  [ekskurzije] [ekspedicije]   [trening]  [decija sekcija perajca]  [podvodna snimanja]  [kontakt]