Ronilacki klub Triton Ast

Podvodno snimanjePodvodno snimanjePodvodno snimanjePodvodno snimanje
     

Tehnicko ronjenje

Skola plivanja perajca


 

Ronjenje je za nas uvek bilo nesto vise od prostog podvodnog razgledanja. Godinama smo zeleli i ostvarivali vise. Da bi Vama preneli bar deo te nase ljubavi ka ovom sportu, prikazujemo Vam samo male odlomke iz nase bogate kolekcije video materijala.

 

"PRIČA O CRNOM DRIMU"

Ronilacki klub Triton-ast iz Beograda je istrazivao izvore Crnog Drima. Ronjenje na izvorima reke, fantasticno iskustvo.... Film je dobio prvu nagradu na Medjunarodnom Festivalu podvodnog filma u Beogradu 2004 godine, (u kategoriji : najbolji domaci film) i drugu nagradu na 1st international Eastern Mediterranean Underwater Film Festival (Amateur Category/ Short film) u Turskoj 2005 godine. Ovo je odlomak iz tog filma.

 

"KORAK NAPRED"

Ovo su odlomci iz filma "Korak napred" koji prikazuju tehnicko ronjenje u Triton-u krajem dvadesetog veka. Film je zapazen na filmskim festivalima sirom Evrope.

 

 

 

"PERAJCA"

Skola plivanja i ronjenja za decu PERAJCA postoji u Ronilackom klubu TRITON od 1998 godine. Mnogo generacija je proslo kroz skolu ali samo o jednoj je napravljen film koji je ucestvovao i na Medjunarodnom festivalu podvodnog filma u Beogradu 2003 godine. Ovde mozete da pogledate fragmente iz tog filma.

 

 

[o nama]  [obuka]  [ekskurzije] [ekspedicije]   [trening]  [decija sekcija perajca]  [podvodna snimanja]  [kontakt]