Tehnicko ronjenje

Skola plivanja perajca
 

Ronjenje Obuka Ekskurzije - Ronilacki klub Triton


MAJSKA EKSKURZIJA 
PETROVAC 2002.

 

Majska ekskuzija u Petrovcu je protekla u jednoj ozbiljnoj radnoj i edukativnoj atmosferi koja je našim roniocima pružila mogućnost da nauče mnogo o ronjenju kroz razne vežbe i na osnovu ličnih pozitivnih iskustava. Za tih desetak dana izvršeno je preko 200 zarona i svaki zaron je bio različit i po nečemu specifičan. U produžetku teksta pažljivo pogledajte slike koje će i vama dočarati atmosferu koja je vladala na ovoj ekskurziji:

 

 

Ronili smo na terenima Petrovačkog akvatorijuma na različitim atraktivnim lokacijama od kojih bi hteo da pomenem Donkovu seku, ostrva Katič i Sv. Nedjelja kao i kamenjar, školjić kod hotela “AS”, Crvena stena i druge.

 

 

Smešteni smo bili u apartmane koji imaju posebnu kuhinju i kupatilo, a udaljeni su od mora oko 150 metara i nalaze se u centru Petrovca. Ispred kuće nalazi se betonirani plato sa stolom i stolicama gde je jako prijatno sedeti u hladu okolnog drveća.

 

 

Na ovoj majskoj ekskurziji završeno je i snimanje dokumentarnog filma o potopljenoj Astrougarskoj krstarici “ZENTA” iz Prvog svetskog rata. Film je prikazan na najvećem medjunarodnom festvalu podvodnog filma koji se tradicijonalno održava u Antibu na Azurnoj obali.

 

Nove slike broda možete videti na ovom sajtu u linku ZENTA.

Ronjenje Obuka Ekskurzije - Ronilacki klub Triton

 

[o nama]  [obuka]  [ekskurzije] [ekspedicije]   [trening]  [decija sekcija perajca]  [podvodna snimanja]  [kontakt]